vrijdag 30 oktober 2009

DCL BonusSketch

Een half uurtje geleden wilde ik een kaart schrijven voor mijn oma die morgen jarig is. Maar kwam er achter dat ik helemaal geen mooie kaart voor haar had!! Wel een paar met engelse teksten, maar dat vind ik niet echt wat voor haar.... Dus als de bliksem een kaart gemaakt!!! Dan is het wel makkelijk hoor, dat nu alles geordend in de kast ligt *lol*!! En ik had nog de leuke bonus sketch van DCL liggen. Dus hij was gauw gemaakt! Heb nog gauw een fotootje geschoten en m nog net op tijd gepost. Weer lekker last minute dus! Maar ik heb t weer gered...

Dit is 'm:

woensdag 28 oktober 2009

Opruiming!!

Vanmorgen had ik zomaar een opruimwoede! Ik heb allemaal voorraadbakken gehaald en mijn hele scrapkast eens leeg getrokken. Nu zit alles gesorteerd in de bakken. Heeeeeeerlijk! Wat een overzicht! Kijken hoe lang ik het dit keer georganiseerd hou. *lol* Maar al die bakken gaan me daar nu zeker bij helpen!

Ook kwam ik natuurlijk een hoop spul tegen wat ik nooit gebruik. Dat heb ik maar op Marktplaats gezet. Mocht je interesse hebben..... hier is de link van 1 van mijn advertenties. Gewoon even op alle advertenties klikken dan zie je de rest ook. Enneh... er komt vast en zeker nog meer op te staan!!

http://link.marktplaats.nl/291589012

zondag 25 oktober 2009

Kerstkaarten

Gisteravond ben ik nog weer even verder gegaan met kaarten maken van de kit. Mijn voorraadje kerstkaarten groeit hierdoor lekker! En de kit is nog lang niet op!
Dit zijn ze:






















zaterdag 24 oktober 2009

Weekly Sketch 43

Vanmiddag heb ik tussen de huishoudklussen even een kaart gemaakt. De kaart is gemaakt n.a.v de weekly sketch nr.43. De sketch was zooo leuk! En ik kreeg deze week ook nog eens een superleuke kit waar gewoon iets mee MOEST gebeuren vandaag! Ik hoop vanavond nog een paar kaarten te maken met de spulletjes van de kit, dus hou mijn blog in de gaten!*lol*

Dit is 'm:



woensdag 21 oktober 2009

Herfstknutsel

Vanmiddag ben ik met de kids naar de kinderboerderij geweest. Heeeerlijk met dit weer! Ik heb weer een paar leuke fotootjes kunnen schieten en de kids hebben een superleuke herfstknutsel gemaakt! Ze staan nu te pronken in de kamer. En vanaf nu ook op mijn blog! Kijk maar: Is dit herfstig of niet!!?!?

dinsdag 20 oktober 2009

Nieuwe kaart!

Gisteren ben ik lekker aan de knutsel geweest met Mirthe. We hebben bloemen gemaakt met koffiefilters! Erg leuk om te doen! We hebben er allebei een kaart mee gemaakt. Mirthe 1 voor opa en ik 1 voor de wedstrijd van MadeByMaly.
Dit is de mijne:



















En de zelfgemaakte bloem nog eens van dichtbij:

vrijdag 16 oktober 2009

YAHOOOOOO gelukt!!!

Bedankt Scrapmus! Dank zij jouw berichtje is het me toch gelukt om al mijn berichtjes te kopieren naar mijn nieuwe blog!!

DIT is dus mijn nieuwe blog. Ik heb mijn blognaam veranderd omdat bleek dat er ook een winkel was ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam ScrapIdo. Tja en dan is natuurlijk wel erg verwarrend als iemand ander een blog en een webwinkeltje heeft met dezelfde naam!
Vanaf nu komen dus hier, op mijn nieuwe blog, al mijn creaties te staan! Ik vind het altijd erg leuk om jullie berichtjes te lezen, dus blijf vooral doorgaan met plaatsen daarvan!*lol*

Zo, een hele zorg minder nu dit is gelukt! En dan nu nog mijn webwinkel aan gaan passen!

zondag 11 oktober 2009

Weer een LO!

De afgelopen tijd heb ik bijna geen LOtjes meer gemaakt. Een kaartje tussendoor gaat nu eenmaal veel sneller! Maar ik kreeg een personal challenge. Dus ik MOEST nu wel! *lol* De bedoeling was dat ik een LO ging maken n.a.v een sketch. Met als extra opdracht: gebruik een stempeltje. En dan geen tekst stempeltje maar een plaatje. En DAT maakte hem nou juist moeilijk! Maar t is gelukt!

Dit is 'm:


woensdag 7 oktober 2009

Weekly Sketch 41

Dit kaartje heb ik gemaakt n.a.v de weekly sketch van Scrapfever.
Een heeeerlijk simpele sketch, waar je alle kanten mee op kunt! Die ga ik zeker weten vaker gebruiken!

Dit is 'm:

Beach Babe

Deze LO heb ik gemaakt n.a.v een wedstrijd op het SA forum.
Je moest zomerfoto's scrappen en ronde vormen gebruiken.

Eigenlijk waren deze foto's mislukt, ze waren raar belicht. Maar wel mooi raar *LOL*. Dus ik kon ze prima voor deze LO gebruiken!
Dit is 'm:


maandag 5 oktober 2009

Webwinkel

Mijn webwinkeltje is weer bijgewerkt! Alle kaarten die verkocht zijn, zijn verwijderd en er zijn weer nieuwe kaarten toegevoegd! Je vind de link naar mijn winkeltje rechts op mijn blog. Even op het logo "scrapido kaarten" klikken!

World Card Making Day 3

En deze kaarten heb ik gemaakt n.a.v. opdrachtjes van het DOlls Forum:



World Card Making Day 2

En deze kaarten zijn n.a.v opdrachtjes van het SAforum:

World Card Making Day

Afgelopen zaterdag was het World Card Making Day. Overal op internet waren wel leuke opdrachtjes te vinden om kaarten te maken. Ik heb er dan ook heeeeeeeeeeel wat gemaakt!
Mijn voorraadje is weer lekker bijgevuld.

Dit zijn de kaarten n.a.v. de opdrachten op het Scrapfever Forum: